Stijn Michielsen

Maak kennis met Stijn

Stijn is sinds 2015 actief in de vastgoedwereld en beschikt over een uitstekende dossierkennis. Hij startte als office bediende maar groeide al snel uit tot commercieel verantwoordelijke van een vastgoedkantoor. We kunnen hem het best omschrijven als een echte familieman. Hij is een geboren en getogen Herentalsenaar en woont met zijn vriendin in Noorderwijk.

“Net zoals voor mijn familie, ga ik voor elke opdrachtgever tot het uiterste. Ik kan er oprecht van genieten wanneer ik alle onderhandelingspartijen succesvol met elkaar kan verbinden. Kandidaat-kopers –en huurders rondleiden en opvolgen tot aan het einde van een transactie is wat ik het liefst doe. Eerlijkheid, correctheid en oprechtheid zijn sleutelwoorden die ik zeer hoog in het vaandel draag. Een lach op kopers of verkopers hun gezicht toveren, of een oprechte “bedankt Stijn”, zijn mijn grootste drijfveer. Toen ik de kans kreeg om voor Immosent te werken, heb ik geen moment getwijfeld. Omringd door ervaren collega’s en een groot netwerk wordt dit zonder twijfel een succesverhaal.”

immosent-14

Wat de mensen zeggen

  • Bedankt voor het toffe bezoek Stijn! Stijn is een uiterst professionele makelaar die geen praatjes verkoopt en letterlijk op al mijn vragen een correct antwoord kon geven. Zijn niet opdringerige en vriendelijke stijl vond ik zeer aangenaam. Doe zo verder zou ik zeggen.

    -- Evelien

  • Stijn hielp me van A tot Z in de verhuur van mijn appartement te Morkhoven. Bedankt voor de goede service!

    -- Jonas

  • Met dank aan het team van Immosent was onze woning snel verkocht... Zeer goed uitleg alle nodige info en zeer vriendelijk personeel.

    -- Joachim

Interesse in onze panden?

Vastgoed staat nooit stil. Blijf op de hoogte van wat er leeft en beweegt op de markt. Laat je correct informeren en laat ons team je inspireren met betrekking tot jouw vastgoedwens.

visual
BIV logo

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel.
Onderworpen aan de deontolische code van het BIV.

Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 515 516 - Nick Vervoort
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV.
BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)