Verkoop

Bij Immosent kiezen we bewust voor een klein team met jarenlange ervaring en kennis van zaken. Een persoonlijke aanpak dragen we hoog in het vaandel. Verkopers kunnen bij ons, vanaf de eerste vraag tot de ondertekening van de verkoopovereenkomst, terecht bij één en dezelfde contactpersoon.

Geen twee verkopen zijn dezelfde. Daarom zetten wij per verkoop een campagne op maat op, zodat de optimale tools op het juiste moment worden ingezet. Op deze manier brengen we onze panden bij de juiste koper onder de aandacht. Onze marketingcampagnes in combinatie met onze database en uitgebreid netwerk zorgen voor een hoog verkoopbaarheidspotentieel van uw vastgoed.

Immosent_Foto (7)

Verhuur  

Naast onze verkoopdienst bieden wij ook een verhuurdienst aan. Huurders loodsen wij doorheen het hele proces van plaatsbezoek, inventarisering en contractuele afhandelingen. Verhuurders mogen rekenen op een professionele en zorgvuldige benadering met dito communicatie.

immosent-4

Tornado Tour  

De wereld staat niet stil. Ook de vastgoedmarkt ondergaat een metamorfose op het gebied van digitale innovatie. Een pand wordt al lang niet meer alleen via de klassieke vastgoedportalen verkocht of verhuurd. Met onze Tornado Tour’s (korte, flitsende filmpjes die worden gedeeld op de sociale mediakanalen) beschikken we over een ijzersterke tool om de koper van vandaag aan te spreken.

immosent-1

Waardebepaling

Onze lokale kennis zorgt voor heel wat referentiepunten. Naast de vergelijkende methode maken wij in ons schattingsverslag gebruik van de analytische methode. Door deze twee methodes samen te brengen, komen wij tot een zeer nauwkeurige waardebepaling van uw eigendom. Onze opdrachtgevers mogen, wat betreft de correctheid van de verkoopprijs, op beide oren slapen.

Immosent_Foto (12)

Advies

Profiteer van onze marktkennis en laat u op een vrijblijvende manier bijstaan bij uw vastgoedplannen. Wij dragen graag ons steentje bij, met een open vizier en steeds met uw belang voorop.

Immosent_Foto (18)

Interesse in onze panden?

Vastgoed staat nooit stil. Blijf op de hoogte van wat er leeft en beweegt op de markt. Laat je correct informeren en laat ons team je inspireren met betrekking tot jouw vastgoedwens.

visual
BIV logo

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel.
Onderworpen aan de deontolische code van het BIV.

Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 515 516 - Nick Vervoort
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV.
BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)