€749.000

Villa met 5 slaapkamers en zwembad op toplocatie

Deze prachtige en uitstekend onderhouden eigendom, is uiterst discreet gelegen op het einde van een doodlopende straat met zicht op achterliggende weilanden. 

De villa heeft een goede ligging nabij de oprit van de E314 Leuven-Lummen en op een steenworp van het centrum van Rillaar. Door de landelijke en groene omgeving geniet de woning (op een magnifiek perceel van 46are70) van een aangename rust.

De villa werd gebouwd in 1979 en zeer grondig gerenoveerd en uitgebreid in 1999. Op het gelijkvloers treft men een inkomhal, hyper-geïnstalleerde keuken, leefruimte, badkamer, berging, slaapkamer (nu dressing), toilet met inloop douche en dubbele garage. De ruime veranda van 65m² (met airco) en aansluitende tuin zijn een absolute eyecatcher. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, badkamer, toilet, en een grote polyvalente ruimte. Onder het dak zijn nog 2 zolderruimtes aanwezig. 

In de west-gerichte tuin bevindt zich een zonneterras waar het vanaf het voorjaar tot najaar heerlijk vertoeven is. In de tuin werd in 2018 een hoogkwalitatief, verwarmd (d.m.v. warmtepomp) en volledig automatisch gestuurd overloopzwembad geïnstalleerd met mozaïek tegels.

De ruime parking en wandelwegen in de tuin zijn volledig aangelegd met tegels in blauwe natuursteen.

Extra informatie: 
- unieke locatie 
- elektriciteit conform 
- alarm aanwezig 

Juridische vermeldingen: Bouwvergunning, Woongebied Met Landelijk Karakter, Geen Verkavelingsvergunning, Geen Dagvaarding, Geen Voorkooprecht.
Overstromingsgevoeligheid: P-score A & G-score A. 

​​​​​​​Voor meer informatie, een bezoek ter plaatse of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom, kan u contact opnemen met Stijn via +32 471 49 88 16 of stijn@immosent.be

Contacteer ons

5

Slaapkamers

2

Badkamers

455 m2

Bewoonbare oppervlakte

4670 m2

Oppervlakte perceel

Interesse?

Heb je interesse in dit pand, neem dan contact op met ons. We helpen je graag verder.

Stijn Michielsen

stijn@immosent.be

Contact
BIV logo

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel.
Onderworpen aan de deontolische code van het BIV.

Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 515 516 - Nick Vervoort
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV.
BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)