Maak kennis met Nick

Nick startte, na zijn economische studies met specialisatie in marketing aan de University of Buckingham, in 2016 zijn professionele carrière binnen de vastgoedsector. Na een bijkomende vastgoedopleiding en succesvolle stageperiode behaalde hij in 2022 zijn BIV-erkenningsnummer.

Momenteel woont hij in Heist-op-den-Berg maar hij en zijn vriendin kochten recent opnieuw een renovatieproject in Wiekevorst.

“Binnenkort woon ik terug in het dorp waar ik ben opgegroeid en waar ik mij, naast ons vastgoedkantoor, ook engageer als voorzitter van de lokale wielerploeg. Vanuit mijn passie voor de fiets, ontstond ook mijn passie voor kwaliteitsvol wonen. Nog steeds ontdek ik tijdens fietsritten beminde en onbeminde pareltjes die me verrassen vanwege hun ligging, unieke geschiedenis, architectuur of afwerkingsgraad.

Wat me ook altijd heeft geïntrigeerd, en dat tot op vandaag nog altijd doet, is het feit dat geen enkel dossier hetzelfde is. Elke klant vraagt om een specifieke benadering. Ik hou ervan om te luisteren naar mensen hun verhaal en ze vanuit mijn ervaring in de juiste richting te sturen. Die betrokkenheid vormt de kern van wie ik ben.”

immosent-13

Wat de mensen zeggen

  • Nick, bedankt voor uw goede inzet! Voor uw correcte en vriendelijke service! Altijd bereikbaar en vlotte verkoop!

    -- Suzy M.

  • Met dank aan het team van Immosent was onze woning snel verkocht... Zeer goed uitleg alle nodige info en zeer vriendelijk personeel.

    -- Joachim B.

Interesse in onze panden?

Vastgoed staat nooit stil. Blijf op de hoogte van wat er leeft en beweegt op de markt. Laat je correct informeren en laat ons team je inspireren met betrekking tot jouw vastgoedwens.

visual
BIV logo

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel.
Onderworpen aan de deontolische code van het BIV.

Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 515 516 - Nick Vervoort
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV.
BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)